can you not se that i have fellings for you

Hej hej, idag var det så jäkla jobbigt längsta dan på veckan i skolan. vi har 6 lektioner och bara 20 minuters rast.
Aja livet går vidare, idag ska jag göra läxor typ enda dagen på veckan jag kan göra dom.

skola

Nu ska jag till skolan. vi har bara 3 lektioner jätte skönt =). när jag kommer hem från skolan ska jag nästan direkt på träning. bloggar mer imorgon.
Kram Alma

Sova

Hej, ska sova nu jag är inte alls trött men ska upp tidigt imorgon eftersom det är skola. Har städat nästan hela dagen jag sprang också :) bara 2.5 kilometer men bättre det än att inte springa alls. sov sött <3
Kram Alma

Knas

Jag försökte få upp bilderna igår men det funkade inte :s. Idag ska jag vara hemma och städa. Resten av familljen ska till landet men mitt rum är jättestökigt så jag måste ta hand om det. Jag ska försöka springa idag också.
kram Alma

follow your dreams

Ledsen för dom suddiga bilderna förut :/. dom togs från min mobil och den kameran suger. jag vill starkt rekommendera lager 157 =).dom har jätte billiga kläder och dom är väldigt fina :). Du kan shoppa online på www.lager157.se och sen har dom en affär i sågmyra. lägger upp bilder i nästa inlägg på dom klädesplaggen jag har därifrån.

Shopping

Hej, idag var jag inne i stan ända tills nu . Jag var där med min brorsa och shoppa lite :). Nu är det kräftskiva med familjen vet inte riktigt när jag ska hinna ändra headern men ni får stå ut med den här ett tag till.
Den blå scarfen är från Cubus och kostade 149 kr, dom två tröjorna är ifrån Hollister och kostade 159 kr st.
Kram Alma <3

RSS 2.0